Πέμπτη 29 Μαρτίου 2007

SAVE MARIETTA

Το αλσχάιμερ είναι μάλλον η εθνική μας αρρώστια. Αλλη μια πορεία σήμερα Τετάρτη μας έκανε να χάσουμε δουλειές,ραντεβού και power plate. Εχετε φαγωθεί όλοι με τη Μαριέττα Γιαννάκου. Μα καλά ξεχάσατε τις θρυλικές απεργίες καθηγητών όταν υπουργός Παιδείας επί ΠΑΣΟΚ ήταν ο Απόστολος Κακλαμάνης? Θυμάστε μήπως με πόση σκληρότητα και υπεροψία αντιμετώπιζε μαθητές και εκπαιδευτικούς? Σαν Βούδας-τουλάχιστον- μιλούσε. Ενα μήνα ήταν κλειστά τα σχολεία- μαθήτρια ήμουν τότε. Και τι έγινε τελικά? Οι καθηγητές έχασαν τα χρήματα ενός μήνα κι εκείνος τους έδωσε αύξηση το μεροκάματο μιας μέρας. Σοσοαλιστικά πράγματα δηλαδή.
Βρε blog μου καλύτερα να ασχολούμαστε με τη Μαστροκώστα,δεν συμφωνείς? Πιο πολύ fun έχει.

Ερώτηση ιδιαίτερα αφελής

τα βραβεία για τις γυναίκες της χρονιάς για ποιο λόγο ακριβώς δίνονται?

Τρίτη 27 Μαρτίου 2007

Δεν πιστεύω να κοιμήθηκες blogάκι μου;
Πού είχαμε μείνει λοιπόν; Α, θυμήθηκα. Στον Νίκο Ψαρρά που βρίσκεται παντού.
Και συνεχίζουμε. Θέλω να ξεκινήσω με κάτι καλό. 1. Μου αρέσουν πολύ η Μάρα Δαρμουσλή και η Τζένη Μπαλατσινού. Την πρώτη ειδικά την αποθεώνω. Είδα πριν λίγες μέρες συνέντευξή της στο alter. Εξυπνη πολύ,όμορφη πολύ,με χιούμορ πολύ πολύ και χαλαρή όσο καμία άλλη. Μάρα σε αγαπώ. Η Τζένη επίσης είναι κουκλάρα. Και έγκυος στο τρίτο Κωστοπουλάκι.
2. Αναρωτιέμαι γιατί η Εύη Αδάμ έγινε σαν τον Νίκο Ψαρρά. Τη βρίσκουμε παντού. Παντού όμως. Ελεος πια. Ασε και καμια νεότερη να βγάλει κανά φραγκούλι- παρεπιπτόντως ο Φραγκούλης θα γίνει σύντομα μπαμπάς- Κάτσε και λίγο σπίτι σου βρε Εύη μου. Δυο κόρες και έναν άντρα Κριό έχεις.
3. Νατάσσα Θεοδωρίδου. Αλλος ένας Νίκος Ψαρράς. Ο μπόγιας πού βρίσκεται blog μου; Εχει πάρει σύνταξη είπες;
4. Θέλω να δείρω τον Ανθιμο Ανανιάδη. Τι μου έκανε; Τίποτα. Το υφάκι του γαμάω και μόνο με τρελαίνει. Τι να έλεγε και ο συγχωρεμένος ο Κούρκουλος
5. Μου αρέσει ο Χρήστος Λούλης. Πολύ.
6. Μου αρέσει το ντουέτο Χατζηγιάννης-Reamonn στο Tonight. Εχεις πρόβλημα blogάκι;
7. Η Εβελίνα Παπαντωνίου-παρόλο που έχασε τον Βαρδινογιάννη-παραμένει απλά θεά.
8.Ο Αρναούτογλου είναι ξανά με τη Θρασκιά. Και ο Ρέμος ακόμα να παντρευτεί τη Μακρυπούλια. Εδώ έχει συμβεί κάτι παράξενο που δεν το ξέρουν τα ζευγάρια καλά. Οι αντιστοιχίες είναι λάθος. Ο Αρναούτογλου πρέπει να τα φτιάξει με τη Μακρυπούλια και ο Ρέμος με τη Θρασκι-που είναι και οι δυο Δίδυμοι. Να δεις για πότε θα γίνουν οι γάμοι.Ετσι ξαφνικά.
9.Με αγαπώ γιατί σήμερα ήμουν πολύ καλή
10.Αναρωτιέμαι αν οι παρακάτω ζουν
Μάκης Δελαπόρτας
Μάγκυ Χραλαμπίδου
Νίκος και Τάκης

Blog μου,
καληνύχτα και καλή τύχη

ΥΓ Σου υπόσχομαι ότι θα βάζω στο μέλλον πού και πού καμιά φωτογραφία για να σε κάνω πιο όμορφο και περιζήτητο.

Μια ωραία πεταλούδα

*

Αγαπημένο μου blogάκι. Είναι η πρώτη μέρα που σε παίρνω στα σοβαρά και γράφω.Μου αρέσει που λένε ότι θα χαλάσει ο καιρός το Πάσχα. Οχι για κάτι άλλο αλλά για να βγουν έξω όσο λιγότερες περσόνες γίνεται. Δεν θα αντέξει αυτός ο τόπος άλλο καρακατσουλιό μπουζουκοclubbing στη Μύκονο και στην Αράχοβα(Θα παίξουν και οι δυο φέτος ένεκα καιρού). Εχω επίσης να σου πω νεοαφιχθέν blogάκι μου ότι ένεκα των εορτών έχουν αναστενάξει τα χειρουργικά κρεβάτια των γνωστών πλαστικών. Πάει το bottox σύνεφο. Το Πάσχα είναι η γιορτή του bottox.
Τα λίφτινγκ γίνονται το καλοκαίρι-πάμε και καλά διακοπές στην Τζαμάικα-και τα Χριστούγεννα-που δεν έχει πολύ ήλιο,φοράμε και πολλά ρούχα και δεν εντοπίζονται πολύ οι ραφές.
Η αγαπημένη μου αισθητικός-Δήμητρα για σένα λέω-που είναι και celebrity αισθητικός μου είπε τις προάλλες ότι τα μπότοξ τα κάνουν πολύ οι 25 χρονες για πρόληψη-ακούς Σίσσυ Πασπαρτού; Ολες οι 25χρονες σου λέει έχουν τσιμπήσει μετωπάκι.
Αυτά προς το παρόν για το Πάσχα και τα μπότοξ. Θα επανέρθουμε όμως.
Τι άλλα; Λοιπόν έχουμε και λέμε. 1. Ξέρω ότι διαφωνείς αλλά εγώ θα το πω. Δεν μπορώ με τίποτα το ζευγάρι Ευριδίκη-Κοργιαλάς. Για το τραγούδι δεν συζητώ. Απλά κάθε φορά πουτους βλέπω δυσκολεύομαι να εντοπίσω ποιος είναι ποιος. Και τα δύσκολα ξέρεις δεν μου αρέσουν.Για αυτό τους ζητώ κάθε φορά που εμφανίζονται δημόσια να έχουν κρεμάσει και ένα καρτελάκι για το ποιος είναι ποιος για να μην μπερδευόμαστε. Ουφ.
2. Τέλειο ζευγάρι ο Ψινάκης και η Αλεξαντράτου. Και πολύ έξυπνο.Λέει ο Ηλίας ένα βράδυ στο Baraonda. Βρε Τζούλια μου- είναι και συνονόματη-δεν έκανες που δεν έκανες τίποτα μετά τα καλλιστεία και ούτε και πρόκειται να κάνεις,ξέπεσα και εγώ-πόσα καλιαρντά να κάνω ακόμα-δεν τα φτιάχνουμε μπας και δούμε άσπρη μέρα; Το ''τα φτιάχνουμε΄΄ τρόπος του λέγειν. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Μικρή και πικρή.
3. Αν ξαναδώ τον Νίκο Ψαρρά στα κοσμικά θα πάθω εγκεφαλικό. Νυσάφι πια. Από το Μαλιμπού στις κοσμικές στήλες του περιοδικού της Γρανίτσας. Θα μου πεις καλό μου blogάκι έτσι είναι αυτοί οι stars. Απλοί και καταδεκτικοί.
4.Καλέ είδες, blog μου, πώς κουρεύτηκε ο Φραγκολιάς;Εκανε ένα μαλλί τύπου καρέ. Πώς λέμε βούτυρο τύπου Κερκύρας; Κάπως έτσι. Ξέρεις blog μου ότι ο πρώην της Αννούλας ζει στη Νέα Υόρκη,στην Αστόρια και εργάζεται ως μπάρμαν σε μπαρ;
5. Τέλος θα σου κάνω το εξής ερώτημα. Σκέψου και απάντησε:Ο αγώνας της εθνικής μας με την Τουρκία θα πρέπει να προβάλλεται πριν ή μετά τους 300;

Κάνω διάλειμμα και περιμένω. Forest Gump τι κάνεις; Εχεις ώρα να γράψεις; Μήπως πήγες για μπότοξ;

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2007

Προσοχή

Αγαπητοί μου funs προσοχή στα blogs της Σίσσυς, του Ζαχαριάδη και του Μπαρμπαμαθιού